Veelgestelde Vragen

Lees de Veelgestelde Vragen voordat je ons een bericht stuurt.

Wij leveren niet uit eigen voorraad, maar promoten artikelen van andere webshops. De bestelling doe je via hen en zij zullen ook de artikelen naar je toe sturen.

Mocht er een probleem zijn met het bestelde artikel, dan vragen we je contact op te nemen met de verkopende partij waar het artikel bij is besteld en die het geleverd hebben.

Het komt weleens voor dat de de aanbieder het artikel op hun website heeft verwijderd en dat wij dat nog niet op de onze hebben verwerkt.

Wij trachten om de correcte prijzen te tonen. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Wij zijn hierin afhankelijk van de koppeling met onze partners.

De prijs van het product getoond bij onze partner is altijd de correcte prijs. Zij verkopen het artikel daadwerkelijk. Aan de door ons getoonde prijzen (en informatie) kunnen geen rechten worden ontleend.

De producten op Bordspellenwinkel.com worden met zorg samengesteld, het kan helaas voorkomen dat er een artikel wordt getoond dat niet meer op voorraad is bij onze partner. De voorraad van onze partner is hierbij altijd leidend.